DraftBooster logo

Draftbooster røgsuger til brændeovn - Sverige

En brændeovn giver din bolig en CO2-neutral og billig varmekilde. Hvad kunne være hyggeligere end at sidde ved den knitrende ild og fortabe sig i de dansende flammer?

Det var netop det, Torstensson familien drømte om, da de købte et hus med en brændeovn.
Men desværre kan drømmen sommetider blive til et mareridt, hvis det er vanskeligt at tænde op, og røgen fra ovnen kommer ind i stuen. Fredrik installerede Draftboosteren oven på skorstenen, og installeringen var helt ligetil.

Det er nemt at bruge Draftboosteren - du arrangerer bare brændet, tænder for Draftboosteren med fjernbetjeningen og tænder op. Nu kan du læne dig tilbage og nyde varmen og flammerne fra din brændeovn. Kort sagt, hvis du har problemer med din nye brændeovn på grund af utilstrækkeligt skorstenstræk, er en Draftbooster røgsuger løsningen for dig.

”Før jeg installerede den her Draftbooster, havde jeg en åben ovn med pejseindsats, og røgen ville komme ind, så snart jeg åbnede lugen. Jeg havde brug for noget, der kunne hjælpe skorstenen og ændre på trækket i den, og det har jeg fået nu.

En Draftbooster røgsuger sikrer, at en brændeovn nemt kan optændes. Samtidig giver den efterfølgende en god og miljørigtig forbrænding, ligesom genfyring af brændeovnen kan foretages uden problemer, så røg i stuen minimeres.

” Den var meget nem at installere. Min svigerfar, som er elektroingeniør, hjalp mig med strømtilførelsen, så det slap jeg for, men jeg kunne lige så godt have gjort et selv.

Du kan selv få flere oplysninger og hjælp fra din lokale Draftbooster forhandler. Find ud af mere ved at klikke her

Vis knapper
Skjul knapper