DraftBooster logo

Familien Lyndsay fra England installerede en brændeovn i deres udestue i 2018. Siden installationen, har de konstant oplevet problemer med den. Den korte skorsten og de omkredsende træer, gjorde det svært at tænde op og ofte kom der røg ud i udestuen med ubehag til følge. Familien valgte at få installeret en Draftbooster røgsuger – og straks oplevede de en markant forbedring. Optændingen af brændeovnen er nu meget nemmere. Draftboosteren tændes med et klik på fjernbetjeningen, hvorefter der straks skabes et stabilt træk i skorstenen. Således ildstedet kan tændes helt uden problemer og uden røg i udestuen.

Fru. Lyndsay udtaler følgende:

”Vi fik installeret brændeovnen for et par år siden, og vi har altid haft problemer med optændingen, og udestuen blev fyldt med røg, så da vi hørte om Draftbooster røgsugere, besluttede vi os for at få en installeret. Brændeovnen har siden da fungeret rigtig godt, og det er blevet meget nemmere at tænde op. Vi er meget tilfredse med den.
Oplever du også problemer med din brændeovn på grund af utilstrækkelig skorstenstræk, så er en Draftbooster røgsuger løsningen for dig.

Vis knapper
Skjul knapper