DraftBooster logo

Draftbooster løser mange udfordringer man kan have med brændeovn

En undersøgelse blandt testere af Draftbooster viser, at Draftbooster er med til at løse mange af de større udfordringer brændeovne kan give.

Statistik fra undersøgelse af udfordringer med brændeovn før og efter brug af Draftbooster

Draftbooster er nem at montere

Ifølge størstedelen af de adspurgte testere, er Draftbooster meget let/let at montere.

Statistik fra undersøgelse af hvor let Draftbooster er at montere

Brugeroplevelser

NEM OPTÆNDING OG FULDENDT BRÆNDEOVNSHYGGE

En brændeovn er lig med hygge – men det er knap så hyggeligt, når røgen kommer ud i stuen frem for op gennem skorstenen. Det oplevede Lars Willemar, da han skiftede sin gamle brændeovn ud. Heldigvis fandt han en løsning på problemet med en Draftbooster røgsuger.

Klik her for at læse Lars Willemars historie.

Draftbooster - Familien Torstensson, Svergie

Hvad kunne være hyggeligere end at sidde ved den knitrende ild og fortabe sig i de dansende flammer? Dette drømte Torstensson-familien om, da de købte et hus med en brændeovn. Men desværre kan det af og til være vanskeligt at tænde op, og røgen fra ovnen kan ende i stuen. Fredrik installerede derfor en Draftbooster på skorstenen, hvilket hurtigt afhjalp problemet.

Klik her for at læse Frederiks historie.

Draftbooster røgsuger, Georg Børresen, Norge

Normalt forbinder man en brændeovn med hygge og CO2-neutral opvarmning, men hvis det er vanskeligt at tænde op og røgen begynder at komme ind i stuen, kan det hurtigt ødelægge den hyggelige atmosfære. Derfor installerede Georg Børresen fra Norge en Draftbooster på sin skorsten.

Klik her for at læse Georg Børresens historie.

Vis knapper
Skjul knapper